Kersttruien en teenslippers


Terwijl ik voor mijn raam allerlei dorpsgenoten en toeristen voorbij zie fietsen in hemdjes en met blote benen, staat bij mij de kerstmuziek aan. Ik brand kaarsjes en zing zachtjes: ‘Driving home for christmas’. Ook speel ik ’Stille Nacht‘ op het orgel dat de bevriende organist in mijn woonkamer heeft geïnstalleerd. ‘Om te oefenen als ik bij jou ben, lief’, zei hij, toen de kolossale psalmpomp werd bezorgd.

Ik moet inspiratie hebben voor mijn Kerst Doe Boek. Dus.

Verder leg ik de laatste hand aan Silvester, die in dit deel voor het eerst gaat carbidschieten.

Hier luistert Sil geen kerstmuziek

Ik hoop niet dat ik per ongeluk in een kersttrui naar buiten ga binnenkort. Maar dan weet je dat ik niet gek geworden ben.


3 reacties op “Kersttruien en teenslippers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *